A webhely használatának általános feltételei

A felhasználók kötelesek megismerni a www.szuloiszerepben.hu webhely használatának általános feltételeit. A webhelyet a zágrábi Centar za Integrativni Razvoj – Integratív Fejlesztési Központ (továbbiakban: CIR – cím: Gundulićeva 19, Zágráb, Horvátország; Adószám: 20230777792) működteti. További kérdések, észrevételek esetén az alábbi e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot: szuloiszerepben@gmail.com.

 

A webhely általános használati feltételeinek elfogadása

A webhely (és az általa kínált szolgáltatások) használatával Ön elfogadja a webhely általános használati feltételeit, illetve azokat az általános használati feltételeket, melyeket a webhely által kínált szolgáltatások határoznak meg (amennyiben igénybe veszi azokat). A webhely használatával Ön beleegyezik abba, hogy nem fogja a www.szuloiszerepben.hu webhely tartalmait olyan módon felhasználni, hogy az károsítsa a tartalmak szerzőit, illetve bármilyen más harmadik felet. Ha felhasználóként nem ért egyet a fentiekkel, akkor Ön köteles felhagyni a webhely használatával, továbbá a webhely által kínált szolgáltatások használatával.

 

Az általános használati feltételek és az oldalak módosítása

A CIR fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy kiegészítse az általános használati feltételeket. A módosítások a webhelyen való közzététel napján lépnek hatályba. A webhely további használata ettől a naptól a módosított felhasználási feltételeknek megfelelően lehetséges. A webhelyet működtető CIR azt javasolja a felhasználók számára, hogy időközönként ellenőrizzék, van-e változás a webhely általános használati feltételeiben. A CIR fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül módosítsa, kiegészítse vagy megszüntesse üzleti tevékenységének bármely részét, beleértve a webhelyet vagy annak bármely részét, az aloldalakat vagy a webhely által nyújtott szolgáltatásokat. A használati feltételek elfogadásával Ön azt is tudomásul veszi, hogy mind a feltüntetett tartalom, mind az új információk megjelenése és rendelkezésre állása is változhat, továbbá a webhelyhez való hozzáférésben is lehet bármikor változtatás.

A felhasználónak kötelessége, hogy a webhelyet pozitív etikai és erkölcsi értékek mentén használja. A CIR-nek bármikor jogában áll ezt ellenőrizni a webhelyen, hogy biztosítsa az általános használati feltételek betartását. A módosítások a www.szuloiszerepben.hu webhelyen való közzététel napján lépnek hatályba.