A személyes adatok védelme

Általános rendelkezések

Az adatvédelmi általános szabályok azokra a személyes adatokra vonatkoznak, melyet a www.szuloiszerepben.hu webhelyet működtető Centar za Integrativni Razvoj – Integratív Fejlesztési Központ (továbbiakban: CIR – cím: Gundulićeva 19, Zágráb, Horvátország; Adószám: 20230777792 gyűjt felhasználóitól. A CIR a felhasználó által igénybe vett szolgáltatások igénybevételéhez és fejlesztéséhez gyűjthet személyes adatot.

A CIR, mint a www.szuloiszerepben.hu webhely működtetője elkötelezett a magánjogok és a személyes adatok védelme tekintetében. Az alaposabb megértéshez felhasználók kötelesek elolvasni A webhely használatának általános feltételeit.

Amennyiben a felhasználónak személyes adatvédelemmel kérdése, észrevétele van, a következő e-mailen keresztül léphet kapcsolatba a CIR-rel: szuloiszerepben@gmail.com

A felhasználókat biztatjuk arra, hogy olvassák el figyelmesen az Adatkezelési tájékoztatót. Amennyiben Ön megadja személyes adatait a www.szuloiszerepben.com webhelyen, azzal kifejezi, hogy elolvasta, megértette és elfogadja A webhely használatának általános feltételeit, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, továbbá hozzájárul az adatgyűjtéshez és adatkezeléshez. Amennyiben nem járul hozzá A webhely használatának feltételeihez, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakhoz, akkor Ön köteles felhagyni a www.szuloiszerepben.hu webhely használatával, továbbá a webhely által kínált szolgáltatások használatával.

Amely kérdéseket nem szabályoz az Adatkezelési tájékoztató, azon kérdések megválaszolására A webhely használatának általános feltételei vonatkoznak.

Módosítások az Adatkezelési tájékoztatóban

CIR bármikor módosíthatja az Adatkezelési tájékoztatóját, és közzétehet egy felülvizsgált szöveget a www.szuloiszerepben.hu webhelyen. A módosítások a webhelyen való közzététel napján lépnek hatályba. A webhely további használatára és a személyes adatok kezelésére ettől a naptól a módosított adatkezelési feltételek vonatkoznak. A webhelyet működtető CIR azt javasolja a felhasználók számára, hogy időközönként ellenőrizzék, van-e változás a www.szuloiszerepben.hu webhely adatkezelési feltételeiben.